Ηλεκτροκίνηση

Οδηγούμε την αλλαγή προς ένα βιώσιμο μέλλον

Σκέφτεστε να μεταβείτε στην ηλεκτροκίνηση; 

Η αλλαγή του οχήματός σας είναι πάντα μια μεγάλη απόφαση. Αλλά η μετάβαση από τη βενζίνη ή το πετρέλαιο σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι ακόμα μεγαλύτερη. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις κατάλληλες λύσεις μετακίνησης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Ποια είναι τα οφέλη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων;

Βιώσιμη Ανάπτυξη 

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα παρέχουν έναν πιο περιβαλλοντικά φιλικό τρόπο μετακίνησης, με μηδενικές εκπομπές ρύπων, προωθώντας την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και προστατεύοντας την ανθρώπινη υγεία. 

Απεριόριστες επιλογές οχημάτων

Με τη συνεχή αύξηση της παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων, η ποικιλία των διαθέσιμων επιλογών έχει αυξηθεί σημαντικά. Αυτό σας παρέχει πλέον την ευκαιρία να επιλέξετε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες καιτις προτιμήσεις σας.

Μείωση συνολικού κόστους

Λαμβάνοντας υπόψη τους φόρους και το κόστος των καυσίμων, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο τείνει να είναι πιο οικονομικό στη λειτουργία του, από τη λειτουργία ενός αυτοκινήτου με παραδοσιακό κινητήρα εσωτερικής καύσης. 

Βελτιωμένη αυτονομία - ευρεία υποδομή φόρτισης 

Η τεχνολογία των μπαταριών έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου μπορεί εύκολα να καλύψει την πλειονότητα των ταξιδιών, και η υποδομή φόρτισης είναι πολύ πιο ευρέως διαθέσιμη.

Μειωμένη συντήρηση, απλούστευση λειτουργίας

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα απαιτούν λιγότερη συντήρηση σε σχέση με τα αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης, καθώς έχουν λιγότερα κινούμενα μέρη που χρειάζονται συντήρηση για την ομαλή λειτουργία τους. 

Επιδοτήσεις και προνόμια

Υπάρχουν επιδοτήσεις που σας βοηθούν να αγοράσετε ηλεκτρικό αυτοκίνητο, δεν υποχρεούστε να πληρώνετε τέλη κυκλοφορίας και ο κυκλοφοριακός περιορισμός δεν σας επηρεάζει. Επιπλέον, μπορείτε να παρκάρετε δωρεάν σε ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης. 

Για περαιτέρω διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να απευθυνθείτε στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών.