Υπηρεσία Λειτουργικής Μίσθωσης

 Η υπηρεσία Λειτουργικής Μίσθωσης (Operating Leasing) προσφέρεται μέσω της Volkswagen Financial Services Hellas AE (VWFS Hellas ΑΕ, Αριθμός ΜΗ.Τ.Ε: 0206Ε81000629801), η οποία είναι 100% θυγατρική της Volkswagen Financial Services AG, του μεγαλύτερου οργανισμού χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ευρώπη. Ιδρύθηκε τον Μάϊο του 2018  και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη μακροχρόνια μίσθωση επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων του Ομίλου VW Group.

 

Τι είναι η μακροχρόνια μίσθωση;  

Είναι ένας εναλλακτικός τρόπος απόκτησης αυτοκινήτου, ο οποίος προσφέρεται σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες και αφορά στη χρήση επιβατικών ιδιωτικής χρήσης αυτοκινήτων (ΕΙΧ) και ελαφρών επαγγελματικών (ΦΙΧ), τα οποία μισθώνονται έναντι συμφωνημένου μηνιαίου τιμήματος, για συγκεκριμένη χρονική περίοδο, μετά την παρέλευση της οποίας, ο μισθωτής επιστρέφει το αυτοκίνητο. Η διάρκεια της μίσθωσης κυμαίνεται από 36 έως 60 μήνες και στο μηνιαίο μίσθωμα συμπεριλαμβάνεται πλήρης ασφαλιστική κάλυψη, προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου μέσω του πανελλαδικού Δικτύου των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων του Ομίλου VW Group, αλλαγή ελαστικών, τέλη κυκλοφορίας, αντικατάσταση αυτοκινήτου  και 24-ωρη οδική βοήθεια. Κατά τη διάρκεια της μίσθωσης, το μίσθωμα είναι προκαθορισμένο και το αυτοκίνητο παραμένει στην ιδιοκτησία της VWFS Hellas ΑΕ.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του πελάτη επιλέγοντας τη μακροχρόνια μίσθωση

Έλάχιστο αρχικό κεφάλαιο
Ενίσχυση της ρευστότητας
Προϋπολογισμός εξόδων
Εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος
Παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ασφάλειας, συντήρησης, επισκευής, αποκλειστικά μέσω του πανελλαδικού Δικτύου των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων του Ομίλου VW Group
Μεταφορά του ρίσκου στην εταιρεία Μίσθωσης
Οικονομικό συμφέρον από τη λογιστική απεικόνιση σε σχέση με την αγορά και χρήση ενός αυτοκινήτου ως παγίου
Ανανέωση οχήματος στη λήξη της μίσθωσης με νέο όχημα

Σε ποιούς απευθύνεται η μακροχρόνια μίσθωση; 

Σε όλους! Πιο συγκεκριμένα, σε ιδιώτες (μισθωτούς, φυσικά πρόσωπα, συνταξιούχους), σε ελεύθερους επαγγελματίες (γιατρούς, δικηγόρους, πολιτικούς μηχανικούς), σε ατομικές επιχειρήσεις αλλά και σε εταιρείες κάθε μορφής (ΑΕ, ΕΕ, ΟΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ.)

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε ένα αυτοκίνητο από την Volkswagen Financial Services Hellas AE;

Με τον πιο άμεσο και εύκολο τρόπο! Απλά απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα του Δικτύου VW Group πανελλαδικά και εμπιστευτείτε τους έμπειρους και άριστα εκπαιδευμένους πωλητές, από τους οποίους θα λάβετε τη σχετική προσφορά μίσθωσης, προσαρμοσμένη στις ανάγκες και στις επιθυμίες σας. Εφόσον αποδεχθείτε την προσφορά, η VWFS Hellas AE θα ελέγξει την πιστοληπτική σας ικανότητα με βάση τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και με την ολοκλήρωση της έγκρισης, υπογράφετε Ιδιωτικό Συμφωνητικό, καταθέτοντας τη συμφωνηθείσα προκαταβολή ώστε ακολούθως να προχωρήσουμε στην παραγγελία του οχήματός σας. Μόλις παραλάβετε το όχημά σας, θα ενεργοποιηθεί και η μίσθωση.

Δείτε τις προσφορές Leasing

Μάθετε περισσότερα!

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Συχνές Ερωτήσεις