Το Ιστορικό Μας

Ιστορικό

 

 

 1. Οκτώβριος 2004 

  Ίδρυση της  Volkswagen Bank GmbH, ως υποκατάστημα της Volkswagen Bank GmbH στην Ελλάδα. Για πρώτη φορά διατίθενται στην ελληνική αγορά υπηρεσίες παροχής δανείων σε ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες της KOSMOCAR Α.Ε., επίσημου εισαγωγέα και διανομέα των αυτοκινήτων Volkswagen (επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων) και Audi, με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας της μητρικής γερμανικής εταιρίας.

 2. Ιανουάριος 2005

  Ίδρυση της Volkswagen Insurance Brokers, ως υποκατάστημα της Volkswagen Insurance Brokers GmbH στην Ελλάδα. Οι ανάγκες των πελατών Volkswagen (για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα) και Audi, καλύπτονται πλέον με tailor-made ολοκληρωμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες

 3. Μάιος 2007

  Η Volkswagen Financial Services προσφέρει στους συνεργαζόμενους εμπόρους χρηματοδότηση των οχημάτων stock και κεφάλαιο κίνησης.

 4. Νοέμβριος 2007

  Η  Volkswagen Financial Services επεκτείνεται στην ελληνική αγορά αναπτύσσοντας την AutoEuropa Credit, μέσω της οποίας προσφέρει τα χρηματοδοτικά και ασφαλιστικά της προϊόντα σε μάρκες εκτός του Ομίλου.   Η  Volkswagen Financial Services εισέρχεται στο χώρο της μοτοσυκλέτας ξεκινώντας συνεργασία με τον εισαγωγέα της Triumph στην Ελλάδα.

 5. 2009

  Επέκταση στην αγορά της μοτοσυκλέτας με νέες συνεργασίες με τους εισαγωγείς της Kawasaki, Piaggio, Aprilia, Yamaha, Honda και KTM/Ducati.

 6. Μάιος 2009

  Είσοδος στην κυπριακή αγορά με τη χρηματοδότηση όλων των μαρκών του group μέσω της UNICARS Ltd εισαγωγικής εταιρίας.

 7. Νοέμβριος 2011

  Συγχώνευση της Volkswagen Insurance Brokers GmbH στη Volkswagen Bank GmbH και αξιοποίηση της ευρείας τεχνογνωσίας και εμπειρίας του Ομίλου, ώστε να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο χώρο της αυτοκίνησης.

 8. 2012

  Τo ελληνικό υποκατάστημα αναπτύσσει περαιτέρω τις δραστηριότητές του δημιουργώντας τη SEAT FINANCIAL SERVICES, ώστε να εξυπηρετεί με τα χρηματοδοτικά και ασφαλιστικά της προϊόντα τους πελάτες του δικτύου της ΤΕΧΝΟΚΑΡ Α.Β.Ε.Ε., (σημερινής AUTOHELLAS A.T.E.E.) επίσημου εισαγωγέα της SEAT στην Ελλάδα.

 9. 2013

  Η χρονιά που σημειώνει διπλή επιτυχία: η  Volkswagen Financial Services δημιουργεί την Ducati Financial Services και την ŠKODA Financial Services, για να προσφέρει τις υψηλές της υπηρεσίες στους ιδιοκτήτες των αντίστοιχων καταξιωμένων μαρκών, μέσα από τα καινοτόμα και ευέλικτα χρηματοδοτικά και ασφαλιστικά της προγράμματα.

 10. 2014

  Η χρονιά αυτή σφραγίστηκε, από τη χορηγία της ελληνικής προεδρίας του Ευρωπαικού Συμβουλίου και τον εορτασμό των 10 της χρόνων με το “10 σε όλα”, επετειακό πρόγραμμα με πρωτοποριακούς χρηματοδοτικούς και ασφαλιστικούς όρους.

 11. 2017

  Το ελληνικό υποκατάστημα αναπτύσσει  πολύ ανταγωνιστικά πακέτα υπηρεσιών σε συνεργασία με την Kosmocar.

 12. 2018

  Είσοδος στην αγορά του leasing

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

Συχνές ερωτήσεις