10 χρόνια Volkswagen Bank Hellas 

Τον Οκτώβριο 2014 η Volkswagen Bank Hellas κλείνει 10 χρόνια δυναµικής παρουσίας στην Ελλάδα και το γιορτάζει!

Ξεκινώντας και συνεχίζοντας µέχρι σήµερα, ως µέλος του µεγαλύτερου οργανισµού παροχής χρηµατοοικονοµικών υπηρεσιών στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ευρώπη, διέγραψε µια ανοδική πορεία µέσα από κορυφαίες συνεργασίες, δηµιουργώντας τα πιο πρωτοποριακά χρηµατοοικονοµικά και ασφαλιστικά προϊόντα για αυτοκίνητα και µοτοσυκλέτες µε τα αντίστοιχα σήµατα: Volkswagen Bank, Audi Financial Services, SEAT Credit, SKODA Financial Services και Ducati Financial Services.

Χτίζοντας πάνω στις αξίες, ασφάλεια, εξυπηρέτηση, χρηµατοδότηση, σιγουριά, εµπιστοσύνη, αξιοπιστία, δέσµευση, υπευθυνότητα, καινοτοµία και επιτυχία δηµιούργησε εικόνα κύρους και πρωτοπορίας µε αποτέλεσµα να παίρνει από τους πελάτες της τη µεγαλύτερη επιβράβευση: 10 σε όλα! 10 για τα καλύτερα προϊόντα, χρηµατοδοτικά και ασφαλιστικά,10 για την καινοτοµία και την πρωτοπορία που τα χαρακτηρίζει, 10 για την εξυπηρέτηση. Σήµερα η Volkswagen Bank Hellas τους το ανταποδίδει µε το «10 σε όλα».

Ένα επετειακό πρόγραµµα µε προνοµιακούς όρους που διατίθεται µόνο µέχρι το τέλος του 2014 προς τιµήν του εορτασµού των 10 της χρόνων. Πρόκειται για ένα µοναδικό πακέτο χρηµατοδοτικού και ασφαλιστικού προγράµµατος για να αποκτήσετε σήµερα το Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA ή Ducati των ονείρων σας, που τα δίνει όλα:

- 10 µήνες άτοκα

- 10 Δωρεάν ασφαλιστικές καλύψεις

- Προκαταβολή από 0%

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα sites: volkswagenbankhellas.gr volkswagenbank.gr, audifinancialservices.gr, seatcredit.gr, skodafinancialservices.gr και ducatifinancialservices.gr

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

Συχνές ερωτήσεις