3 νέα sites από την Volkswagen Bank GmbH

Τρία νέα sites από την Volkswagen Bank GmbH για ακόμα πιο προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η Volkswagen Bank GmbH, στα πλαίσια της πελατοκεντρικής της φιλοσοφίας και με γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της, προχώρησε στη δημιουργία τριών ξεχωριστών sites, ένα για κάθε brand του Ομίλου Volkswagen για το οποίο παρέχει τα χρηματοδοτικά και ασφαλιστικά της προγράμματα.

Αν ενδιαφέρεστε για Volkswagen, Audi ή Seat, μπορείτε να επισκεφθείτε αντίστοιχα τα sites: www.volkswagenbank.gr, www.audifinancialservices.gr & www.seatcredit.gr, να πλοηγηθείτε σε αυτά και να βρείτε το χρηματοδοτικό ή ασφαλιστικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει σύμφωνα με τις προσωπικές σας απαιτήσεις.

Επίσης, μέσα από το κάθε site μπορείτε να επικοινωνήσετε με την αντίστοιχη χρηματοοικονομική υπηρεσία για κάθε πληροφορία που χρειάζεστε ή ακόμα να ζητήσετε προσφορά ασφάλισης του αυτοκινήτου σας.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τα sites της τράπεζας μέσα από το www.volkswagenbankgmbh.gr ή ακόμα να την ακολουθήσετε στα www.facebook.com/VolkswagenBank.gr

Η Volkswagen Bank GmbH ιδρύθηκε το 1949 ως θυγατρική της Volkswagen Financial Services AG και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Ευρώπης, διαθέτοντας 6,85 εκατομμύρια συμβόλαια πελατών. Ενδεικτικά, στο τέλος του 2011 είχε όγκο καταθέσεων ύψους 23,8 δις. Ευρώ. Στην Ελλάδα λειτουργεί ως υποκατάστημα αλλοδαπής τράπεζας από το 2005.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

Συχνές ερωτήσεις