Επέκταση του προγράµµατος «10 σε όλα» και για τον Ιανουάριο του 2015 

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το επετειακό πρόγραµµα «10 σε όλα» της Volkswagen Bank Hellas.

Στην πλειοψηφία τους οι αγοραστές αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Seat, Skoda ή µοτοσικλετών Ducati άκουσαν το πολυπόθητο «ΝΑΙ» στην χρηµατοδότηση του νέου αυτοκινήτου ή µοτοσικλέτας που επέλεξαν, λαµβάνοντας και τα οφέλη του επετειακού προγράµµατος χρηµατοδότησης και ασφάλισης «10 σε όλα».

Η µεγάλη ζήτηση τις τελευταίες ηµέρες του έτους, οδήγησε την Volkswagen Bank Hellas στην απόφαση να επεκτείνει και τον Ιανουάριο του 2015 το πρόγραµµα, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν ακόµα περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές. Το πρόγραµµα «10 σε όλα» δηµιουργήθηκε µε αφορµή τη δυναµική παρουσία 10 ετών της Volkswagen Bank Hellas στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα µοναδικό πακέτο χρηµατοδοτικού και ασφαλιστικού προγράµµατος για όσους θέλουν να αποκτήσουν:

● 10 µήνες άτοκα

● 10 δωρεάν ασφαλιστικές καλύψεις

● Προκαταβολή από 0%

10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

Ξεκινώντας και συνεχίζοντας µέχρι σήµερα, η Volkswagen Bank Hellas ως µέλος του µεγαλύτερου οργανισµού παροχής χρηµατοοικονοµικών υπηρεσιών στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ευρώπη, διέγραψε µια ανοδική πορεία µέσα από κορυφαίες συνεργασίες, δηµιουργώντας τα πιο πρωτοποριακά χρηµατοοικονοµικά και ασφαλιστικά προϊόντα για αυτοκίνητα και µοτοσυκλέτες µε τα αντίστοιχα σήµατα: Volkswagen Bank, Audi Financial Services, SEAT Credit, SKODA Financial Services και Ducati Financial Services.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες: volkswagenbankhellas.gr volkswagenbank.gr, audifinancialservices.gr, seatcredit.gr, skodafinancialservices.gr και ducatifinancialservices.gr.

 

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

Συχνές ερωτήσεις