Ανανεωμένο site, www.volkswagenbankhellas.gr, για την τράπεζα που παρέχει καινοτόμα προϊόντα χρηματοδότησης και ασφάλισης για όλους.

Η Volkswagen Bank Hellas προχώρησε πρόσφατα στην ανανέωση του εταιρικού της site www.volkswagenbankhellas.gr με στόχο τη σφαιρική προβολή του ομίλου.

To νέο site αποτελεί πηγή ενημέρωσης όχι μόνο για τα χρηματοδοτικά και ασφαλιστικά προγράμματα που προσφέρει η τράπεζα στην Ελλάδα για τα αυτοκίνητα Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA και τις μοτοσυκλέτες Ducati, αλλά επίσης ο επισκέπτης μπορεί να πληροφορηθεί για την ιστορία της τράπεζας, τη διαδρομή της Volkswagen Bank Hellas στη χώρα μας και να ενημερωθεί σφαιρικά για τα εμπορικά σήματα : Volkswagen Bank, Audi Financial Services, SEAT Credit, SKODA Financial Services και Ducati Financial Services.

Η Volkswagen Bank Hellas δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2005 με συνεχή ανοδική πορεία και σήμερα απασχολεί πάνω από 40 εργαζόμενους και άμεσους συνεργάτες.

Περισσότερα για τη Volkswagen Bank Hellas μπορείτε να δείτε στο site www.volkswagenbankhellas.gr, στη Facebook page www.facebook.com/VolkswagenBankHellas αλλά και στο κανάλι youtube www.youtube.com/user/VolkswagenBankHellas Volkswagen Bank Hellas : Το “κλειδί” για την κίνησή σας!

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

Συχνές ερωτήσεις