Και on line πληρωμή ασφαλίστρων, και σε 3 άτοκες δόσεις. Νέα υπηρεσία από την Volkswagen Bank GmbH! 

Η Volkswagen Bank GmbH, στα πλαίσια της πελατοκεντρικής της φιλοσοφίας και με γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της δημιούργησε μία νέα υπηρεσία που αφορά στην ηλεκτρονική πληρωμή των ασφαλίστρων του αυτοκινήτου.

Ο πελάτης της Volkswagen Bank GmbH, μπορεί να επισκεφθεί οποιοδήποτε site του ομίλου: www.volkswagenbank.gr, www.audifinancialservices.gr & www.seatcredit.gr και μέσα από τη νέα υπηρεσία On Line Πληρωμή Ασφαλίστρων να εξοφλήσει γρήγορα και εύκολα το ασφάλιστρο του αυτοκινήτου του.

Επίσης, η Volkswagen Bank GmbH, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν τον τρόπο που θα εξοφλήσουν το ποσό μέσω της πιστωτικής τους κάρτας:

• με πάγια εντολή

• με εφάπαξ πληρωμή

• κάνοντας χρήση της δυνατότητας για 3 Άτοκες Δόσεις

Η Volkswagen Bank GmbH, αξιοποιώντας τη διεθνή τεχνογνωσία και πολύχρονη εμπειρία στην παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών, παρέχει σήμερα στην ελληνική αγορά εξελιγμένα ασφαλιστικά προϊόντα με καινοτόμες & ευέλικτες καλύψεις που αφορούν στα αυτοκίνητα, στις μοτοσικλέτες και στους ιδιοκτήτες/οδηγούς.

Ανάλογα με το προφίλ αλλά και τις όποιες ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της, οι ασφαλιστικές υπηρεσίες της Volkswagen Bank GmbH ανταποκρίνονται πάντα στις πιο υψηλές απαιτήσεις σε συνδυασμό με τα διεθνή standards . Με την Volkswagen Bank ασφαλίζετε με την απόλυτη σιγουριά την αυτοκίνησή σας και εξασφαλίζετε παράλληλα μοναδικά πλεονεκτήματα και σύγχρονες υπηρεσίες!

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

Συχνές ερωτήσεις