Παρουσίαση – Συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη Χορηγία της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Audi Financial Services

Στα πλαίσια της Χορηγίας της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε., η Volkswagen Bank Hellas πραγματοποίησε Παρουσίαση - Συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014. Η εκδήλωση, με καλεσμένους τους εκπροσώπους του Τύπου, ξεκίνησε με πρωινό στην «Αίγλη» του Ζαππείου και ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η Volkswagen Bank Hellas που είναι μέλος της Volkswagen Bank GmbH, του μεγαλύτερου χρηματοοικονομικού οργανισμού στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ευρώπη, διαθέτει μέσω της Volkswagen Bank, της Audi Financial Services, της SEAT Credit, της SKODA Financial Services και της Ducati Financial Services, χρηματοδοτικά και ασφαλιστικά προγράμματα για τις ανάγκες των πελατών τους. Τα προϊόντα της, που χαρακτηρίζονται από καινοτομία, αποτελεσματικότητα και ευελιξία έχουν σταθερά ανοδική πορεία και μάλιστα μέσα στη συγκυρία της δύσκολης οικονομικής κατάστασης.

Η πολύχρονη διεθνής εμπειρία της Volkswagen Bank GmbH την κάνει ένα πολύτιμο υποστηρικτή της εθνικής προσπάθειας για μια άψογη ελληνική προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της Ελλάδας, η Volkswagen Bank Hellas κινείται στον αστερισμό της Μεγάλης Χορηγίας. Με πάθος και ενθουσιασμό, ανέλαβε την ασφάλιση όλων των οχημάτων της ελληνικής προεδρίας, μέσω της Audi Financial Services, απλώνοντας ένα τεράστιο δίχτυ προστασίας κάτω από το απαιτητικό εγχείρημα της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε.

Για να μάθετε περισσότερα για την Volkswagen Bank Hellas και τα τμήματά της, επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες μας: www.volkswagenbankgmbh.gr, www.seatcredit.gr, www.skodafinancialservices.gr, www.volkswagenbank.gr, www.ducatifinancialservices.gr ή την σελίδα μας στο Facebook: facebook.com/VolkswagenBank.gr

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

Συχνές ερωτήσεις