Νέο χρηματοδοτικό Auto Credit για Audi A1 & A3
Ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα αποκλειστικά για το Audi A1 & το Audi Α3 σχεδίασε η Audi Financial Services της Volkswagen Bank Hellas.

Το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, Auto Credit για Α1 &Α3, ξεχωρίζει για το χαμηλό επιτόκιο, τη μικρή μηνιαία δόση, την ευελιξία στο σχεδιασμό τους - ανάλογα με τις ανάγκες του υποψήφιου αγοραστή - αλλά και την προστασία δανείου σε περίπτωση απώλειας της εργασίας και άλλων αστάθμητων παραγόντων (αδυναμία εργασίας λόγω υγείας κλπ). Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα να εντάξει ο αγοραστής στις δόσεις και το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου και να μην ασχοληθεί ξανά για την αποπληρωμή του.

Πιο συγκεκριμένα η δόση για το Audi A1 ξεκινάει από τα 140€ το μήνα και για το νέο Α3 (3πορτο, sportback, sedan, cabriolet) από 185€. Το επιτόκιο του προγράμματος διαμορφώνεται στο 6,4% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75). Η διάρκεια αποπληρωμής του δανείου είναι 48 μήνες, ενώ την τελευταία μεγάλη δόση "balloon" του προγράμματος, μπορεί ο αγοραστής να επιλέξει είτε να την αναχρηματοδοτήσει με ευνοϊκούς όρους, είτε να αντικαταστήσει το αυτοκίνητο με κάποιο καινούργιο κατόπιν συμφωνίας με εξουσιοδοτημένο έμπορο, είτε να το εξοφλήσει εντελώς.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.audifinancialservices.gr και σε όλους τους επίσημους εμπόρους της Audi.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

Συχνές ερωτήσεις